Moto unija Vojvodine, sada već tradicionalno svake godine s početka jeseni, organizuje zatvaranje moto sezone u regionu. Ovogodišnje dešavanje je najavljeno za subotu, 3. oktobra u Novom Sadu kada će se motociklisti na svojim ljubimcima okupiti u 13 časova na Mišeluku, kultnom mestu bajkera ne samo iz ovog grada, već i šire, iz čitave Vojvodine i Srbije.

Sat kasnije, u 14 časova, motociklisti će svoju paradnu vožnju, čuveni defile novosadskim ulicama, uz obavezno nošenje kacige i zaštitne opreme, završiti na Novosadskom sajmu u Hali 1 i Master hali, čime će upotpunjen biti i program Auto moto berze, jedinstvenog događaja u oblati automobilizma i saobraćaja kreiranog po uzoru na evropske i svetske auto-moto manifestacije.

Učesnicima defilea biće poslužen “bajkerski” pasulj, a ostali posetioci imaće priliku da pogledaju izložbu “custom” motocikala, izložbu “old timer-a” beogradskog muzeja, da kupe polovnu moto opremu i uživaju u svirci benda “Usamljeni jahači”. Kao specijalni dodatak Street fight show programa, nastupiće Čaba, gost iz Mađarske.

Cilj čitave manifestacije je podizanje svesti o bezbednoj vožnji i promocija vrednosti motociklizma. Po rečima Saše Malinovića, člana MC Brothers-a iz Novog Sada i predsednika Moto unije Vojvodine i Srbije, vrednosti motociklizma mogu uspešno promovisati ovaj grad, koji je kandidat za Evropsku prestonicu kulture, a motociklizam je jedna vrlo značajna supkulturna društvena kategorija.

Ulaz na sajam je slobodan, a vremenska prognoza za sledeći vikend najavljuje lepo i sunčano vreme.

Pa, dobro došli!

Zatvaranje moto sezone 2019. Novi Sad

Ostavi komentar