DECA IZ MOTO KLUBA „MUŽLJA“ SA RODITELJIMA I PRIJATELJIMA KLUBA, POSLALI SU SLATKIŠE I SVOJE CRTEŽE SA LEPIM ŽELJAMA DECI NA DEČIJEM ODELJENJU ZRENJANINSKE BOLNICE „ĐORĐE JOANOVIĆ“.

Božić je praznik ljubavi i mira, praznik kome se svi raduju i sa ushićenjem ga čekaju. Toplina porodičnog doma i radost koju osećamo, dok sa svojim najdražima razmenjujemo lepe misli, reči, želje, zagrljaje i osmehe, važna je svakom od nas, a posebno deci, jer deca se Božiću najviše raduju. Svako dete sa nestrpljenjem iščekuje trenutak da potraži poklon skriven pod jelkom, na kome je ispisano baš njegovo ime, otvori ga i pronađe ostvarenje svoje želje, automobil ili lutku, čokoladu ili knjigu. Nažalost, neka deca su bolesna i razdvojena od svojih porodica. Ona tokom praznika ostaju u bolnici i želeći da budu sa svojima, možda se osećaju usamljeno i tužno.

U želji da ova deca što pre ozdrave i ponovo sa svojom porodicom budu kod kuće, deca i roditelji, motoristi iz Moto kluba Mužlja pripremili su slatkiše i crteže za njih koje su predali osoblju dečijeg odeljenja zrenjaninske bolnice, da im svaki slatkiš izmami osmeh na lice, da na trenutak budu srećni, da znaju da nisu sami i da imaju prijatelje koji im žele svako dobro!

Prijatelji Moto kluba Mužlja koji su podržali ovu akciju su: mesara „Piletina Zadunajski“, zlatara „Ormai“, prodavnica zdrave hrane „Biolife“, prodavnica „Voćkica 023“, frizerski salon „Meri friz“, menjačnica „Vegas“, veterinar Mirko Mandić i Endre Išpanović. Hvala im svima, jer su prepoznali plemenitu nameru motorista iz ovog kluba.

Da zajedno zasladimo dečije živote tokom predstojećih praznika!

Ostavi komentar