[stm_call_to_action link=“url:https%3A%2F%2Fdvatocka.com%2Fadd-car|||“ box_color=“#005d93″ image=“4365″]

POSTAVI BESPLATAN OGLAS ZA PRODAJU

MOTORA, SKUTERA, ATV/QUAD-a

[/stm_call_to_action]

VELIKI MOTO-SKUP I DEFILE U NOVOM SADU

foto: Aleksandar Jovanović/ mojnovisad.com

Danas se održava VELIKI MOTO-SKUP I DEFILE nekoliko hiljada motoraša u Novom Sadu

VELIKI MOTO-SKUP I DEFILE nekoliko hiljada motoraša kroz Novi Sad održaće se danas (subota, 26. maj), čime će zvanično biti otvorena motociklistička sezona u Vojvodini.

Ove godine, tradiocinalni susterti bajkera – Moto fest, biće malo drugačije organizovan. Naime, manifestacija se održava na otvorenim bazenima na Sajmištu, počinje u petak, 25. maja, u 9 ujutro i traje do nedelje pre podne. Program će se mahom održavati u kampu na bazenima i uključuje žurke, predavanja i koncerte.

– Hteli smo zaista da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju “Kaciga glavu čuva” u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte – objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba NS Riders.

Centralni događaj, svake godine, naravno, jeste veliki defile motoraša ulicama Novog Sada koji će se i ovoga puta odvijati uz pratnju saobraćajne policije. Defile će se održati u subotu, 26. maja, u 17 sati, a očekuje se nekoliko hiljada motoraša iz cele Vojvodine.

Ovo je inače 25 MOTO FEST koji tradicionalno organizuje jedno od najstarijih bajkerskih udruženja na teritoriji nekadašnje Jugoslavije  – moto klub NS Riders. Ovaj klub, pored moto festa organizuje i rođendan kluba u decembru mesecu, u sklopu Moto unije Vojvodine učestvuje i u organizaciji zatvaranja moto sezone, a delom su učesnici i Blokstok festivala koji se uvek održava vikend posle moto festa.

[stm_call_to_action box_color=“#1e73be“]Svi programi Moto festa otvoreni su za javnost.[/stm_call_to_action]

Ostavi komentar