U subotu 14.07. u Novom Sadu na Ribarskom ostrvu u kafeu „Diskont“ održaće se predstavljanje i test vožnja Indian motocikala i Polaris off road vozila.

U organizaciji firme Snow d.o.o. iz Novog Sada, održaće se prva promocija Indian motocikala u Srbiji i svim zainteresovanima će biti predstavljena 4 različita modela ovih egzotičnih motocikala. Takođe, na istom mestu u isto vreme biće dostupna i Polaris off road vozila, takođe sa mogućnosti test vožnje.

Svi zainteresovani mogu da dođu u kafe „Diskont“ u Novom Sadu, na Ribarskom ostrvu, od 12:00 do 18:00. Što se tiče test vožnji, organizatore možete kontaktirati povodom zakazivanja, a sve detalje možete pronaći na njihovim web sajtovima i facebook stranici:

Ekipa sajta dvatocka.com biće prisutna i uraditi testove dostupnih modela koji će kasnije i biti predstavljeni na sajtu za sve one koji ne uspeju sutra da dođu na Ribarac.

POGLEDAJTE OSTALE OBJAVE NA OVU TEMU

[wtpsw_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ show_comment_count=“false“ image_height=“300″ limit=“4″ orderby=“rand“ category=“198″]

Ostavi komentar