Ognjen V. (31) iz Gradiške teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Brestovčini kod Gradiške kada je došlo do sudara njegovog motocikla sa automobilom

Ognjen V. (31) iz Gradiške teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Brestovčini kod Gradiške kada je došlo do sudara njegovog motocikla sa automobilom „mercedes“, koji se zapalio i u potpunosti izgoreo.

Srećom u požaru niko nije povređen. U PU Gradiška saznajemo da je do nesreće došlo oko 23.20 časova kod benzinske pumpe „Madžar“ na magistralnom putu Gradiška – Banjaluka. Za volanom „mercedesa“ je bila Jelena U. koja je, kako pričaju očevici, i izazvala nezgodu.

– Motocikl se kretao magistralnim putem, na koji se „mercedes“ uključivao. Automobil je prelazio preko magistrale prema benzinskoj pumpi na suprotnoj strani puta. Tom prilikom Jelena U. je oduzela pravo prvenstva motociklisti i presekla mu put. Motociklista ništa nije mogao da učini, zakucao se u automobil i pao na asfalt – pričaju očevici nesreće.

Nedugo nakon što je Jelena U. izašla iz vozila njen automobil se zapalio. Očevici kažu da se u svega par minuta pretvorio u pravu buktinju i u potpunosti izgoreo. Motociklisti je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u UKC Republike Srpske na dalje lečenje. Nezvanično saznajemo da ima prelome ruke i noge.

Izvor: Novosti

Ostavi komentar