Ruska kompanija Velomotors proizvela je sopstveno ATV vozilo koje se nadmeće sa najboljim četvorotočkašima vodećih svetskih proizvođača. Nova serija Stels Gepard (Guepard) predstavlja najsnažnija i tehnološki najnaprednija ATV vozila proizvedena u Rusiji.

Ruski dizajneri su kreirali stil sa kojim se ne može uporediti nijedan drugi četvorotočkaš. Za izradu moćnog, pouzdanog i pristupačnog ATV vozila korišćeni su delovi vodećih japanskih, tajvanskih i ruskih proizvođača. Ispod agresivne spoljašnjosti krije se snažna i pouzdana šasija i sistem oslanjanja, koji su se dokazali u najzahtevnijim testovima.

STERLS GEPARD 850

Motor u Sterls Gepardu je jedan od tehnološki najnaprednijih proizvoda na tržištu. Četvorotaktni V-tvin sa elektronskim ubrizgavanjem goriva dostupan je u tri varijante radne zapremine:  650, 800 i 850 cm3 (52, 67 i 71 KS). Uz ovaj moćan agregat ide CVT mjenjač i prenos koji može da izdrži ogromne napore.

Amortizeri obezbeđuju izuzetno meku i udobnu vožnju uz impresivan hod od 225 mm napred i 243 mm pozadi.

Kočioni sistem nije tipičan za ATV vozila, jer su na svakom točku upotrebljene disk kočnice. Na taj način opterećenje sa menjača se potpuno otklanja prilikom kočenja i samim tim povećava se pouzdanost i izdržljivost.

Instrument tabla je napravljena u saradnji sa čuvenim svetskim proizvođačem KOSO. LED prednja svetla su vodootporna, oklopljena aluminijumskim kućištem i poseduju ventil membrane, koje omogućavaju vodootpornost i u većim dubinama. Svi konektori električnih instalacija su vodootporni.

stels-guepard-st-650i-v-twin-400x300
Kvadrotsikl-Stels-650-Guepard-640x480-400x300
011-640x384-400x300

Ostavi komentar

Ostavi komentar