Kada su MotoGP motocikli definitnvno parkirani do februara sledeće godine, vozači i članovi tima otišli na uveliko zasluženi odmor, nismo očekivali da ćemo imati materijala na temu MotoGP šampionata tokom naredna dva meseca, ali Alberto Puig se postarao da ne zaboravimo na neprekidno rivalstvo i ponekad dramu koja vlada padokom, čak i unutar timova.

Valentino Rosi, jedan od najvećih vozača u istoriji Moto GP-a, veruje da bi mogao da dođe i do 10 titule šampiona Moto GP klase.

– Potpisao sam novi dvogodišnji ugovor za 2019. i 2020. godinu, ali nisam još odlučio da li je ovo moj posljednji vozački ugovor.

– Ima nekih stvari kojima se ne bavim pre nego što dođe vreme za to. Brojevi mi ništa ne znače, ali voleo bih da budem desetostruki prvak sveta. Ta titula bi me učinila srećnim. Međutim, vozim zato što u tome uživam i što želim da pobeđujem – poručio je Rosi.

POGLEDAJTE OSTALE OBJAVE NA OVU TEMU

[wtpsw_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ show_comment_count=“false“ image_height=“300″ limit=“4″ orderby=“rand“ category=“203″]

Ostavi komentar