Ovo je za nas, devojke.

Misija i cilj “Petrolettes” grupe je da poveže motociklistkinje i pomogne nam da ostvarimo svoj puni potencijal, da otvorimo industriju u kojoj dominiraju muškarci, da stvorimo zajednice koje odražavaju zajedničku strast prema motociklima i podržavaju ženski duh u ovom sportu.

Imajući ovakav jedinstven i siguran prostor, pruža nam se prilika poništimo predrasude i okoštale stavove o nama, motociklistkinjama!

Da bismo učestvovali u „PETROLETTES“ RELIJU, moramo se prvo registrovati. A to je vrlo jednostavno!

Registracioni obrazac se nalazi na sledećoj veb stranici: https://petrolettes.com/rallly/. Grad se aktivira i učestvovaće kada se za jedan grad prijavi najmanje 5 učesnica.

Hajde da uradimo ovo!

Na stanici Petroletts nalazi se mapa koja se svakodnevo ažurira, te se lako može videti koji gradovi su već prijavljeni, a u kojima je potrebno da se još devojaka prijavi. Neka mapa Evrope zaživi!

RELI je planiran za početak juna, započinje pripremnim vožnjama i dogovorima kuda će se voziti, a sama vožnja traje od 04-06.06.2021. onoliko dana koliko smo same isplanirale. 

Potrebno je osmisliti rutu dugu najmanje 300 km (sa ili BEZ smeštaja), u trajanju 1, 2 ili 3 dana, šta god želite. Odaberite neka zanimljiva mesta koja ćete obići na svojim dvotočkašima i pokažite ostalima koliko je prirodne lepote u našem okruženju, divnih planina, reka, jezera, ravnice, srdačnih i gostoprimljivih ljudi, vedrog i nasmejanog duha, temperamentnih karaktera, bogatih trpeza, rakija i vina, a pre svega pasije koju imamo prema svojim ljubimcima i osećaju neopisive SLOBODE kada sednemo na njih.

Izazov?

Napravite najmanje 4 slike / video zapisa sa svake kontrolne tačke na ruti.

  • polazna tačka/vaš grad = slike/video zapis
  • kontrolna tačka 1 = slike/video zapis
  • kontrolna tačka 2 = slike/video zapis
  • kontrolna tačka 3 = slike/video zapi

Iznenadite nas svojim fotografijama/video zapisima!

Možemo osvojiti lepe nagrade u nekoliko različitih kategorija. Ako želite da se povežete sa drugima – koristite haštagove zasnovane na vašem gradu.

Na primer: #petrolettesberlin #petrolettesdublin #petrolettesverona

Okupljaju se motociklistkinje iz cele Evrope!

PETROLETTES RELI kreće u putovanje putovanjem.

RAZLIČITI PUTEVI I GRADOVI – PO CELOJ EVROPI

Izazov je preći 3 kontrolne tačke koje prethodno najavljujemo. Svaka učesnica bira svoju rutu i ​​može da odluči da li želi da vozi sama ili u grupi. Kao dokaz prelaska svih kontrolnih punktova učesnice moraju da pošalju slike i video zapise.

Svi snimci sa relija biće sumirani u godišnjem RELI videu!

Veliki poziv za sve vas, drage motoristkinje!

Posetite:

https://www.facebook.com/petrolettes

RÄLLLY

Izvor: https://petrolettes.com/rallly/

Ostavi komentar