[stm_call_to_action link=“url:https%3A%2F%2Fdvatocka.com%2Fadd-car|||“ box_color=“#005d93″ image=“4365″]

POSTAVI BESPLATAN OGLAS ZA PRODAJU

MOTORA, SKUTERA, ATV/QUAD-a

[/stm_call_to_action]

PRNJAVOROM TREŠTALO OD MOTORA

ZAVRŠEN „BAJK FEST 2018“ U PRNJAVORU

Prnjavorska motorijada iz godine u godinu pomera granice, u pogledu organizacije i posete. Pored zvuka motora, Prnjavorčani su bili u prilici da uživaju i u zvucima dobre rok muzike.

PRNJAVOR je proteklog vikenda bio svojevrsna bajkerska metropola gde se na jedanaestu po redu motorijadu sjatilo rekordnih 2.000 motora, odnosno motorista, a mnogi od njih i sa svojim saputnicima iz 194 kluba sa raznih strana Evrope i sveta.

Ovu trodnevnu manifestaciju u gradu podno Ljubića i Motajice, prema procenama organizatora Moto-kluba „Prnjavor 07“, uz pokroviteljstvo opštine Prnjavor, posetilo je više od, takođe rekordnih, 10.000 posetilaca iz Prnjavora, susednih opština i inostranstva.

Oni su, u sklopu bogatog programa „Bajk fest 2018“, prisustvovali tradicionalnom defileu „paklenih mašina“ prnjavorskim ulicama, akrobacijama u centru grada, a druženje je, uz pesmu, svirku i razna bajkerska nadmetanja, nastavljeno u kampu prigradskog SRC „Borik“.

Slaviša Milinčić, član rukovodstva MK „Prnjavor 07“ i odbornik u prnjavorskom parlamentu, ističe dolazak bajkera iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz Austrije, Nemačke, Italije, Švajcarske, Bugarske i drugih evropskih zemalja, a čak iz daleke Australije.

Milinčić ističe da su se Prnjavorčani, prema tvrdnjama gostiju, pokazali kao besprekorni domaćini, a poseban razlog za zadovoljstvo i „trljanje ruku“ imaju trgovci i ugostitelji, jer su svi smeštajni kapaciteti uz Banju Kulaši do Dervente bili popunjeni.

AKROBACIJE I ROK SPEKTAKL

Uz impresivni defile prnjavorskim ulicama, posebnu pažnju mnogobrojne publike pobudile su atraktivne akrobacije Splićanina Hrvoja Minčevića, višestrukog prvaka Hrvatske i Balkana. „Vang Gog“ je priredio izuzetan muzički spaktakl u bajkerskom kampu u SRC „Borik“.

Autor: N. ĐURIĆ
[stm_call_to_action link=“url:https%3A%2F%2Fdvatocka.com%2Fprijava-moto-kluba-i-ili-moto-dogadjaja%2F|||“ box_color=“#9b0000″ image=“12619″]

PRIJAVITE VAŠ MOTO KLUB I/ILI MOTO DEŠAVANJE

[/stm_call_to_action]
[stm_call_to_action link=“url:https%3A%2F%2Fdvatocka.com%2Fadd-car|||“ box_color=“#005d93″ image=“4365″]

POSTAVI BESPLATAN OGLAS ZA PRODAJU

MOTORA, SKUTERA, ATV/QUAD-a

[/stm_call_to_action]

Ostavi komentar