Subota posle podne na Dunavu, sa hladnim pićem u ruci dok čekaš svoj red da sedneš na legendarni Američki motocikl i probaš model po svom izboru. To je prethodnog vikenda firma Snow obezbedila svojim gostima u Novom Sadu na Ribarskom ostrvu.

Skup je organizovan u okviru kafića „Diskont“ na samoj obali Dunava. Okupljeni su mogli da razgledaju i informišu se o ovogodišnjim Indian i Polaris modelima, dok su oni koji su se na vreme najavili i rezervisali svoje vreme na jednom od test modela mogli da uživaju u grupnoj vožnji uz pratnju organizatora.

Na raspolaganju su bili modeli Indian Scout Bobber, Scout Sixty, Chief Dark Horse i Roadmaster Classic, dok su od Polarisa bili spremni modeli ATV vozila Sportsman 1000 Touring i Sportsman 1000 XP, kao i jedan side-by-side model, i to onaj najjači, RZR 1000 Turbo.

Atmosfera je bila vrlo opuštena, svi gosti su vrlo lepo dočekani,a organizatori su se trudili da odgovore na sva pitanja koje su prisutni imali. Sa celih 6 sati na raspolaganju, svi koji su se prijavili imali su sasvim dovoljno vremena da probaju model po svom izboru, a neki su probali i više različitih modela.

Sve u svemu, jedno vrlo prijatno subotnje popodne uz dobro druženje, lepe motore i prijatnu vožnju.

Naša ekipa je tokom dana probala i testirala pojedine modele, a svoja iskustva ćemo podeliti sa vama vrlo uskoro.

Kompletnu ponudu Indian i Polaris vozila možete videti na sajtovima firme Snow:

POGLEDAJTE OSTALE OBJAVE NA OVU TEMU

[wtpsw_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ show_comment_count=“false“ image_height=“300″ limit=“4″ orderby=“rand“ category=“198″]

Ostavi komentar