Posebne pogodnosti:

Zakupom banera za period od 1. meseca dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz jedan namenski, promotivni tekst o proizvodu ili testiranje istog.

Zakupom banera za period od 3. meseca dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz TRI namenska, promotivna teksta o proizvodima ili testiranje istih ili njihova kombinacija. Za ovako zakupljen period takođe dobijate mogućnost promovisanja jedne vaše akcijske ponude ili popusta.

Zakupom banera za period od 6. meseci dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz ŠEST namenskih, promotivnih tekstova o proizvodima ili testiranje istih ili njihova kombinacija. Za ovako zakupljen period takođe dobijate mogućnost promovisanja TRI vaše akcijske ponude ili popusta.

Zakupom banera za period od 12. meseci dobijate mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz DVANAEST namenskih, promotivnih tekstova o proizvodima ili testiranje istih ili njihova kombinacija. Za ovako zakupljen period takođe dobijate mogućnost promovisanja ŠEST vaših akcijskih ponuda ili popusta.

Ukoliko želite da se reklamirate na Dva Točka nudimo vam sledeće pozicije i veličine banera za zakup:

Postavi baner

Model plaćanja

Pregled banera

  • Baneri su fiksni (100% prikazivanja) i prilagođeni su i vidljivi na Smart mobilnim telefonima, Tablet i Desktop uređajima. 
  • Banere je moguće postaviti samo za određenu državu ili za sve države bivše Jugoslavije.
  • Cene su izražene u evrima na osnovu perioda zakupa i iskazane su bez PDV-a
  • PR Agencija Dva T nije u sistemu PDV-a.
HEDER baner

HEDER baner je pozicioniran u zaglavlju sajta, odmah pored logoa dva točka a iznad glavnog menija. Ovaj baner je veliki baner dimenzija 728×90 px i prikazuje se na Tablet i Desktop uređajima i svim stranicama sajta.

HEDER Mobil baner je takođe pozicioniran u zaglavlju sajta, odmah pored logoa dva točka a iznad glavnog menija. Ovaj baner je dimenzija 300×170 px i prikazuje se na Smart mobilnim telefonima i svim stranicama sajta.

  • Zakup banera na ovoj poziciji podrazumeva postavljanje oba gore navedena banera.
  • Kod zakupa banera na ovoj poziciji neophodno je popuniti podatke za oba banera.
  • Oba banera na ovoj poziciji su uključena u cenu zakupa i ne mogu se zakupiti posebno.
HOME baneri

HOME baneri su pozicionirani na početnoj strani i po brojevima su poređani od gore ka dole. Ovi baneri su veliki baneri dimenzija 728×210 px i prikazuju se na početnoj stranici sajta između kategorija sadržaja sajta.

HOME Mobil baneri su pozicionirani na početnoj strani i po brojevima su poređani od gore ka dole. Ovi baneri su baneri dimenzija 728×210 px i prikazuju se na Smart mobilnim telefonima na početnoj stranici sajta između kategorija sadržaja sajta.

  • Zakup banera na ovoj poziciji podrazumeva postavljanje oba gore navedena banera.
  • Kod zakupa banera na ovoj poziciji neophodno je popuniti podatke za oba banera.
  • Oba banera na ovoj poziciji su uključena u cenu zakupa i ne mogu se zakupiti posebno.
SIDE baneri

SIDE baneri su pozicionirani na desnoj bočnoj traci na sajtu i po brojevima su poređani od gore ka dole. Ovi baneri su baneri dimenzija 300×300 px i prikazuju se na svim stranicama sajta između kategorija na bočnoj strani sajta.

Ukoliko se ne odlučite ni za jedan od banera u našoj ponudi, nudimo vam mogućnost promovisanja vaše firme, odabranog brenda ili proizvoda kroz namenski, promotivni tekst o datom proizvodu ili testiranje istog, bez obaveze pretplate na baner mesto. Takođe, možete da najavite promocije, popuste i akcije na našem sajtu u vidu promotivnog teksta. Cena ove usluge iznosi 30€ bez PDV-a po tekstu, koji će se objaviti tri puta u roku od 5 dana u  vreme kada je poseta sajtu i društvenim mrežama najveća.

Ostavi komentar

Ostavi komentar