Nova limitirana serija ROYAL ENFIELD HIMALAYAN SLEET

Stiglo nam je novo ograničeno izdanje Royal Enfield Himalaian Sleet.
Royal Enfield je pokrenuo novi Himalayan Sleet model  donoseći blago osveženje avanturističkoj mašini koja je prvobitno prezentovana krajem 2016. godine.

Novi Himalayan Sleet će biti ograničen na samo 500 primeraka, pa ako vam ideja o ograničenom Royal Enfield-u bude interesantna, onda ćete morati brzo da izvršite narudžbinu!

Što se tiče stvarnih promena na modelu, ima ih nešto manje nego što bi se pretpostavilo kada su u pitanju ograničene serije. Jedina stvarna promena na novom modelu je na nivou estetike, izmena je samo u tome da bi se dobio vizualni osećaj „vožnje vam puta“.

Novi Sleet model je sačuvao granitne i snežne boje originala i dolazi sa belom i sivom maskirnom bojom za rezervoar i prednji blatobran. „Novi Himalayski Sleet model je inspirisan terenom duhovnog doma kraljevskog Enfilda – Himalajima, prekrasnim predelima, klisurama i oštrim vrhovima koji su se spojili u boje susnežice“, rekao je predsednik kraljevskog Enfilda Rudratej Singh na predstavljanju ovog modela.

Na Sleet-u je kao standardna oprema dodat Explorer Kit u koji spadaju dva vodonepropusna kofera, aluminijumski korman i zaštitnim prahom obložen agregat. Dovoljno da iskoristite snežnu kamuflažu i  upitite se u novu avanturu gde god vas „put“ nanese.

Ovaj novi model će imati iste mehaničke karakteristike kao originalni model,  agregat sa 411 cm3 vazdušno hlađen jednocilindraš koji je uparen sa petostepenim menjačem. Agregat ima 24,5 KS i 32 Nm obrtnog momenta i bez problema će vas prevesti preko bilo kog terena koji ste postavili ispred njega. Kao i prethodni model i Sleet ima prednji kočioni disk od 300 mm i zadnji od 240 mm.

Limitirana serija će biti dostupna samo u Indiji. Ako ste zainteresovani za kupovinu ovog modela morate se registrovati na sajtu Royal Enfielda kako bi ga rezervisali.

Promene koje dolaze sa novim Sleet-om čine ga odličnom mašinom kako estetski tako i za vožnju!

[stm_call_to_action box_color=“#1e73be“]Autor: Kosta Dubljević[/stm_call_to_action]
[wtpsw_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ show_comment_count=“false“ limit=“4″ orderby=“rand“ category=“201″]

Ostavi komentar