Kako se bliži godišnjica tragične smrti Nicky Haydena, veće Misana priprema planove za postavljanje memorijalnog vrta u ime Američkog vozača na mestu nesreće.

Ovaj spomenik biće pozicioniran na uglu ulica via Ca’ Raffaelli i via Tavoleto, i biće izgrađen i podržan od strane Haydenovog prijatelja, Denisa Pazzaglinia koji je svetskom šampionu iz 2006 bio mehaničar tokom njegovog vremena provedenog u Repsol Honda timu u MotoGP klasi.

Pošto je zemljište predviđeno za spomenik Haydenu dobijeno besplatno od strane veća Misana, sa radovima će se početi već ove nedelje, dok je datum predviđen za završetak radova planiran da se poklapa sa godišnjicom smrti Haydena, 22. Maja. Gradonačelnik Stefano Giannini je pojasnio: „ Postavka će nositi ime „Giardino Nicky Hayden“.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[wtpsw_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ show_comment_count=“false“ limit=“4″ orderby=“rand“ category=“203″]

Ostavi komentar