NAJAVA: California Scooter Company (CSC) - Novi električni motocikl stiže u septembru

Početkom ove godine, California Scooter Company (CSC) je najvila lansiranje modela City Slicker, električnog motocikla koji je trebalo da čvrsto osigura pozicije u ovom segmentu.

Kao i većina drugih modela u CSC liniji, model nije napravljen od strane Amerikanaca, već je proizveden u Kini od strane kompanije Zongshen, jednog od najvećih proizvođača dvotočkaša na loalnom tržištu.

City Slicker koristi električni motor, uz dva moda rada koji se mogu kontrolisati pomoću prekidača postavljenog na upravljaču.

Eco režim ima za cilj da obezbedi povećanu autonomiju, uz ograničenu maksimalnu brzinu od 60 km/h. Režim snage, s druge strane, žrtvuje autonomiju, koja ide do 56 km, ali nudi brzinu od 75 km/h.

Akumulator motocikla se može puniti preko standardne utičnice od 110 W, od 6 do 8 sati, u zavisnosti od toga koliko je istrošena.

„Kvalitet izrade je svetske klase, a motocikl je jednostavno zabavan za vožnju. Vožnja električnog motocikla je jedinstveno i drugačije iskustvo. City Slicker je potpuno tih, i veoma brz pri startu. Utisak koji ostavlja je kao vožnja biciklom nizbrdo ili jedrenje. Drugačiji je osećaj i potpuno zabavan.“

Prema CSC-u, City Slicker je odobren u svih 50 američkih država od strane Ministarstva saobraćaja i Agencije za zaštitu životne sredine.

Cena za sada nije poznata, a stiže u septembru.

Ostavi komentar

Ostavi komentar