Horhe Lorenco se trenutno nalazi u Dubaiju u jednom hotelu, a karantin je iskoristio da razgovara sa meksičkim jutjuberom Žukom uživo na Instagramu.

Posle odlaska iz Jamahe, neuspele dve sezone na Dukatiju i košmara na Hondi, Horhe Lorenco je rešio da završi karijeru. Vozač sa Balearskih ostrva je sada test vozač Jamahe, a kako je davao izjave da je to najbolji motor za njega, neki su nagovestili da bi Horhe mogao ponovo da bude u garaži i da se trka stalno. Ipak direktno od njega smo sada čuli da mu nije do toga.

Motocikli? Umoran sam. Više me zanimaju putovanja i žurke„, rekao je Horhe Lorenco koji je govorio o svojim počecima i uspesima.

Ne postaješ svetski šampion naprasno. To je kao kada ideš u teretanu. Malo po malo moraš da smanjiš stomak i onda radiš na mišićima„, poručio je nekadašnji šampion sveta.

U istom razgovoru je sa nešto dužim razmišljanjem odgovorio na pitanje kako bi sebe opisao.

Trenutno nisam vozač, sada sam istraživač, pokušavam da otkrijem druga polja života. Nije da sam baš avanturista, volim da je sve bezbedno i da znam da ću imati dobro vreme i da će mi biti komforno„.

Izvor: Sport klub

Ostavi komentar