Omiljena zabava u zimskim noćima mi je gledanje fotografija i svaka od njih ima neku svoju priča. I tako naleteh na jednu sa komentarom: SUZANA, SUNCE I CEO SVET JE MOJ!  Pomislih, Bože, koliko je stvarno u ovih par reči opisan moj život, opisana JA, čitavo moje biće!

Kao i svakog od nas, kroz život su me pratili dani sreće, tuge, brige, padovi i ustajanja, lomovi, a ljubav prema motorima od najranijih dana mog života, ljubav prema rock and roll-u, putovanjima, prirodi, rasla je, opstajala i bivala sve veća i jača… do momenta pucanja, kada sam spakovala šatorče na Suzanu i sama krenula na svoj prvi moto skup.

Spoznaja i priznanje samoj sebi: DA, TO JE MOJ ŽIVOT, TO SAM JA, Luče, mala zaljubljena u svoju Suzanu (Suzuki marauder), mala koju putevi zovu, mame i čine neopisivo srećnom, koja čeka svaki vikend, seda na Suzanu i GAAAAAAS, koja jedva čeka nova druženja, večernje svirke i ludovanja ispred bine, a ponekad i na njoj i gotovo svaki put kada se slatko umorna posle dobre žurke zavuče u svoj šator, mora da vrisne… Eeee daaaa, TO SE ŽIVOT ZOVE !

Prošle su godine od prvog moto skupa na koji sam otišla sama. Bilo je to kod MK ŠID LIPOVAČA. Odvozala sam hiljade i hiljade kilometara od tada, obišla mnoge gradove, reke, planine, jezera, moju bivšu Jugu uzduž i popreko i za moj osmeh, sreću i toplinu oko srca ne treba mi više. Moja Suzana je moje bogatstvo, neprocenjivo i da, naravno, moji MI- moji Road Kingsi!

Moji MI su moji najjači drugari, sa njima je svako putovanje, druženje savršeno! Kao ženu koja vozi i živi za dobru vožnju, prepoznali su i podržali me i uvek su tu za mene. Osećam ih i doživljavam kao svoju porodicu, moji MI, tu u srcu, klub čije boje nosim na leđima sa ponosom- MK ROAD KINGS!

Lep je osećaj, mnogo je lep osećaj pripadati nekome pogotovo nekom ko ne krije radost što si tu, što si njihov član. I zato, drage moje bajkerice, sadašnje ili buduće,  ako ste izabrale ovaj divan život, budite svoje, vozite svoje ljubimce, uživajte i ne dozvolite da vas bilo šta omete u tome, budite ravnopravni deo ovog čarobnog sveta- sveta motociklizma!

Kad nešto voliš, prosto voliš, nema tu zašto, kako, samo živiš za to!

Ostavi komentar