KYMCO XCITING S 400

Kymco je za 2018. predstavio novu generaciju svog modela Xciting, koji je s punim pravom dobio slovo S u svom imenu. Glavna novina ovog modela je potpuno novi i atraktivan dizajn, koji obiluje zanimljivim detaljima. Ovaj sportski skuter srednje zapremine sada ima novu prednju viljušku i dodatno je ojačan na spoju agregata i okvira, čime se dobila bolja stabilnost pri većim brzinama, što je i bio cilj dizajnera da anulira glavni nedostatak dosadašnjeg modela. Dorađen je i pogonski agregat, koji i dalje isporučuje respektabilnih 36 KS, ali sa mnogo boljim isporučivanjem snage.

Kao što možemo da vidimo XCiting S 400 nije toliko nov koliko potpuno redizajniran, ali nemamo ništa protiv. Atraktivniji je, stabilniji, luksuzniji…

Od noviteta u odnosu na prethodnika Kymco Xciting S 400 ima i novo sedište, a i vetrobran se može podešavati po visini. U serijsku opremu dolazi i Noodoe Navigacioni sistemom sa kojim se spaja vaš mobini telefon i omogućuje vam pregled informacija na digitalnom displeju sa instrumentima.

Ostavi komentar