Ako je i vaš san da posedujete pravi MotoGP motocikl, KTM vam je omogućio ostvarenje tog sna. Sada vam ostaje još „samo“ da odvojite 250.000€ iz svog budžeta.

Moramo biti iskreni, za 250.000€ KTM daje i dosta toga što novac inače ne može da kupi. Kao na primer, kompletan set zaštitne opreme Pola Espargara (čizme, rukavice, kombinezon itd.) gde se podrazumeva i Polova potpisana kaciga.

Takođe, srećnici koji sebi mogu da priušte ovakav luksuz i odluče se za jedan od ova dva paketa, imaće priliku da budu članovi KTM fabričkog trkačkog tima tokom jednog MotoGP vikenda po svom odabiru. Ovo uključuje i turu upoznavanja sa MotoGP padokom kao i profesionalnu turu po boksu fabričkog tima. Kako bi iskustvo bilo potpuno, Pol Espargaro i Johann Zarco će odovojiti malo svog vremena za ovu dvojicu srećnika, koji će takođe dobiti i ceo set timske odeće.

Kada se uzme u obzir da bi ovakav vikend (bez privatnog obilaska i upoznavanja) sa svom opremom koja se dobija koštao oko 10.000€ i da se uz sve to dobija pravi MotoGP motocikl, koji inače „obični smrtnici“ ni ne mogu da kupe, ponuda ne zvuči loše. Posebno kada se uporedi sa cenom npr. Ducatijevih motocikala koji se izdaju privatnim ekipama za učestvovanje u MotoGP šampionatu, koji, prema nekim navodima, koštaju preko pola miliona Eura.

Sledeći korak je da dobro razmislite da li vam je taj stan ili kuća u kojoj živite stvarno potrebna, i da li morate da jedete baš svaki dan. Ako uspete da napravite računicu, kontaktirajte KTM na rc16@ktm.com

[fpc_post_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_author=“false“ limit=“8″]

Ostavi komentar