KTM je upravo objavio ažuriranu verziju svoje  „MY RIDE“ aplikacije, u kojoj se vlasnicima modela 1290 Super Adventure S i R omogućava da na svojim kontrolnim tablama imaju navigaciju u realnom vremenu, direktno sa aplikacije. Kao dodatak, ažurirana verzija može se prključiti i na prethodne modele iz 2017. godine, bez dodatnih doplata, kako ni jedan vlasnik ovog modela ne bi bio isključen.

MY RIDE aplikacija košta oko 10e i dozvoljava vozaču da priključi svoj smartphone na bilo koji KTM motocikl sa TFT kontrolnom tablom. U ovu kategoriju spadaju Duke 125 i 390, Super Duke R 1290, Super Adventure S i R 1290 i Duke 790, mada kod nekih modela nadogradnja hardvera može biti potrebna. Ovo znači da sa Bluetooth sistemom slušalica, vozač može da sluša muziku, prima telefonske pozive klikom na dugne pozicionirano na kormanu. Najnovija verzija aplikacije, proširuje mogućnosti ove aplikacije na navigaciju, na modelima 1290 Super Adventure S i R.

Osim što pokazuje navgaciju od skretanja do skretanja na kontrolnoj tabli motocikla, ovaj sistem pokazuje udaljenost do sledećeg skretanja, naziv sledeće ulice, udaljenost od cilja i predviđeno vreme dolaska do cilja.

Iz KTM-a naglašavaju da svi korisnici MY RIDE aplikacije mogu da skinu najnoviju verziju aplikacije sa dodatkom navigacije, ali da samo vlasnici Super Adventure S i R modela mogu da navigaciju prebace na TFT kontrolnu tablu.

Ostavi komentar