Kawasaki je dodao nove boje za neke od modela za 2018. što uključuje Vulcan S, Versys 650, Z1000SX.

Naked Z1000 će biti dostupan u dve boje za 2018.: Smaragdno plameno zelena, ravno crna i metalik grafitno siva, kao i biserno siva, surfersko plava, metalik crna i metalik grafitno siva.

Njegov najbliži rođak, Z1000SX takođe dobija nove boje za 2018.: Metalik crna i metalik grafitno siva;  metalik graftino siva, smaragdno plameno zelena; metalik karbon siva sa metalik grafitno sivom i za kraj metalik fusion siva i metalik crna. Z1000SX će biti dostupan u novim bojama od oktobra 2017. a Z1000 naked mesec dana kasnije.

Oduvek popularni Versys 650 će biti dosupan u tri nove boje: Perla bela i metalik crna; limun zelena i metalik crna i potpuno drugačija metalik mat zelena sa metalik crnom.

Vulcan S, Kawasakijev paralelni twin kruzer će biti dostupan u dve nove opcje boja: metalik crna i perla narandžasta. Vulcan S Cafe biće dostupan u perla sivoj boji.

Versys-X 300, koji je novi model za sledeći godinu, dobija dve boje: limun zelenu sa metalik grafitnom sivom i metalik crnu sa metalik grafitnom sivom.

Slike nove palete boja možete pogledati u galeriji ispod:

[stm_call_to_action_2 call_to_action_icon=“stm-icon-author“ call_to_action_text_color=“#ffffff“ call_to_action_label=“Autor:“ call_to_action_label_right=“Marko Grbić“]

Ostavi komentar