Dva točka i bajkeri pokreću akciji „Pomozi starijima“

Dva točka poziva sve moto klubove i bajkere da organizujemo dobrotvornu akciju “Pomozi starijima”. Pozivamo i sve ostale da se priključe ovoj akciji.

– Molimo Vas da svi zajedno pristupimo velikoj dobrotvornoj akciji za sve naše komšije i prijatelje koji su stari, nemoćni i bolesni, socijalno ili na bilo koji drugi način ugroženi, kao i za one kojima je teško a koji zbog svog dostojanstva ili nekog drugo razloga nisu u mogućnosti da se bilo kome obrate za neophodnu pomoć.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje koji u svom okruženju, u svojoj ulici, svom komšiluku ili na svom spratu, u kući pored… Znaju ili imaju komšiju ili prijatelja koji su na bilo koji način zdravstveno ili socijalno ugroženi, da nam se povodom novonastale situacije oko virusa korona i preporuke ograničenog kretanja obrate, kako bi smo se organizovali da im zajedno pomognemo i da im dostavimo neophodu pomoć u vidu dostave hrane i lekova kao i drugih stvari koje su im neophodne.

Poziv za sve dobre ljude da nam se pridruže!

Molimo sve ljude dobre volje koji imaju mogućnosti i vremena da nam se pridruže u ovoj akciji, da svi zajedno, svako u svom kraju, svako za svog ugroženog prijatelja, svako za svog starog komšiju, pruži pomoć i bude podrška u ovoj teškoj situaciji u kojoj se nalazimo.

NAPOMENA

Najljubaznije molimo da se ova pomoć ne zloupotrebljava ni na koji način i da u ovom teškom vremenu za sve nas pokažemo dostojanstvo!

Ostavi komentar

1 komentar