Ducati je objavio novu šemu boju za Hypermotard 939: Svilenasto zvezdasto bela, koja je dostupna već sad kod svih Ducati dilera.

Bela boja na plastikama pravi lep kontrast sa crvenim ramom i crvenim točkovima, ali Hypermotard će takođe biti dostupan u crvenoj boji sa crnim točkovima, ako želite nešto tradicionalnije.

Hypermotard model obuhvata varijacije kao što su Hypermotard 939 SP, kojeg pokreće V-Twin agregat od 937ccm, sa 110 konjskih snaga. I ako je u pitanju supermoto, oba modela dolaze sa raznim pomoćnim sredstvima za vozača, kao što su kontrola proklizavanja, ABS i modovi vožnje.

Standardni Hypermotard 939 dolazi sa Kayaba upside-down prednjim vilama i Sachs zadnjim amortizerom, dok SP verzija stiže sa Ohlins vešanjem i napred i nazad. Za standardnu verziju treba odvojiti 12.990 eura dok za SP verziju sa Ohlins vešanjem treba doplatiti skoro 3000 eura.

Ispod pogledajte galeriju slika Hypermotard 939 u beloj boji:

[stm_call_to_action_2 call_to_action_icon=“stm-icon-author“ call_to_action_text_color=“#ffffff“ call_to_action_label=“Autor:“ call_to_action_label_right=“Marko Grbić“]

Ostavi komentar