BIKE FRIENDLY CAFFE & „DON PEPE BAR“, Kladovo, Srbija

Zahvaljujemo se Bike Friendly Caffe-u i „Don Pepe bar“ iz Kladova, Srbija, što su omogućili, bajkerima – registrovanim članovima sajta dvatocka.com, popuste za svoje usluge i usluge svojih partnera.

 — Tim Dva Točka 

… Na samom ulasku u gradić Kladovo, iz pravca Hidroelekteane Đerdap 1 (ujedno i graničnog prelaza Đerdap) u pešačkoj zoni, prvi lokal, je Bike Friendly Caffe, ujedno i jedini lokal, u ovom prelepom mestu, ispred koga možete parkirati vaše ljubimce dvotočkaše.

„Don Pepe bar“, je specifično i autentično mesto, u okviru koga deluje i Udruženje Ljubitelja Motorcikala „Motorcycling Friends Kladovo„, u kome, kako i samo ime kaže osim ugostiteljskih – caffe usluga, možete dobiti i raznorazne Moto usluge….

Naime, Don Pepe bar radi svakoga dana od 07:00h do 23:00 h, vikendom do 00:00h…. i u tom periodu možete uživati u velikoj ponudi domaćih brendova bezalkoholnih toplih i hladnih napitaka, kafa, domaćih brendova piva i žestokih pića.

Osim ugostiteljske ponude „Don Pepe Bar“ i „Motorcycling Friends Kladovo“ pružaju „Full support“ svim bajkerima….

Kod nas možete uvek dobiti i sve potrebne informacije o:

Smeštaju (gde i kako kvalitetno prenoćiti i odložiti motore, a u mnogim objektima preko naših kontakata ostvarujete i popuste)
Ishrani (Gde i šta kvalitetno jesti, gde se najbolje jede za pristojne novce, i gde možete probati najbolje lokalne specijalitete)
Servisu vaših motora i eventualnim brzim intervencijama na drumu na području našeg kraja
Sve turističke informacije o lokalitetima i turističkim znamenitostima u blizini
Informacije o putnim pravcima i najboljim putevima za vožnju i uživanje u Srbiji
Dosta informacija i logistike o pravcima i vožnji u susednoj Rumuniji (naši kontakti i prijatelji mogu vam se naći u svakom trenutku)
U velikom broju slučajeva, neko od naših drugara će vam uvek izaći u susret i biti vaš vodič na drumu.

RADNO VREME:
Radnim danom: 07:00h – 23:00h
Vikendom: 07:00h – 00:00h

Kralja Aleksandra 12 19320 Kladovo Srbija
+381 66 42 44 23