Kod sela Čiflik dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila devojka stara 28 godina iz Knjaževca, dok je momak koji je upravljao motociklom marke „Yamaha“ povređen.

Put kod Čiflika je veoma opasan / Foto arhiva V. Ćirić

NA NEKADAŠNJEM magistralnom putu, sadašnjoj regionalnoj saobraćajnici od Bele Palanke ka Pirotu, kod palanačkog sela Čiflik, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila devojka stara 28 godina iz Knjaževca, dok je momak koji je upravljao motociklom marke „Yamaha“, doživeo povrede sa kojima je prebačen u bolnicu.

Nesreći je, po svemu sudeći, kumovala prebrza vožnja, usled čega je motocikl sleteo s puta i tragedija je bila neizbežna. Neposredno nakon nesreće, kod mladića je konstatovano prisustvo 0,88 promila alkohola u krvi ..

Nekadašnja magistrala od Bele Palanke ka Pirotu najvećim delom je zbog koridora 10 izmeštena sa stare trase i sada se pruža kroz okolna sela. I dalje je, međutim, puna krivina i zahteva strogo poštovanje propisa. Saobraćajnica je poznata po velikom broju crnih tačaka koje su decenijama unazad odnele mnoge živote.

Izvor: Novosti online / V. Ć.

Ostavi komentar