Devojka K. J. (26) poginula je juče u saobraćajnoj nezgodi u Trstu kada je vozeći skuter izgubila kontrolu nad vozilom, preneli su italijanski mediji.

Navode da se incident dogodio na katolički Božić, oko 23 časa, te da je neposredno nakon što izašla iz tunela udarila u ivičnjak, pa je, pretpostavljaju, zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom i velikom silinom udarila u drvo.

Nalet je bio toliko snažan da je, kako piše italijanski „Il Pikolo“, devojka izletela sa skutera i pala otprilike pet metara dalje. Napominju da je reanimacija pokušana, ali da nije moglo ništa da se učini jer je preminula na licu mesta nakon udesa.

S druge strane, portal „TGR“ je preneo da se udes dogodio usled neprilagođene brzine. Naime, oni javljaju da je zbog toga došlo do udarca o ivičnjak, a potom i drvo.

Takođe, podsetili su da je upravo ta lokacija kobna po vozače i da saobraćajne nezgode nisu retke. Kako su naveli, u martu prošle godine dogodila se slična nesreća unutar tunela u kojoj je u sudaru sa automobilom takođe poginula dvadesetšestogodišnjakinja na skuteru.

Izvor: Blic
[fpc_post_grid grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ limit=“4″ category=“428″ pagination=“false“]

Ostavi komentar