Adrian Jr. je okružen visokotehnološkim projektilima sa brzinama od 335 km/h, ali je takođe lud za motociklima. Tako je počeo da prepravlja klasične motore, u ultra-moderne trkačke mašine kojima je ispunjen njegov radni dan.

Njegovo prvo delo je proizvelo dovoljno interesovanja da svoj hobi pretvori u potpuno nov posao. Kompanija Bolt Motor sada je na sedamnaestoj mašini i zapošljava sedam članova tima.

Bolt deli radionicu u Valensiji sa Campos Racingom. Međutim, dok trkački tim priprema bolide za Formulu 2, Formulu 3 i GP3, Adrian svoj alat koristi na motorima kao što je ovaj zapanjujući BMW R100RS iz 1982. godine.

Priznaćemo da to nije najluđi rad koji smo videli. Ali stil je dobro uspostavljen, savršene proporcije i nivo završne obrade su nešto sasvim drugo. Klijent nije čak ni tražio ništa previše moderno; „Želeo je udoban motor za dvoje“, kaže Adrian, „to smo i uradili“.

Motor je stigao u prilično dobrom stanju, ali je otišao u još boljem. Svuda je sveža boja, od motora do viljušaka, okvira i rezervoara. Rezervoar za gorivo je fabricki, ali podkonstrukcija i sedište su napravljeni po meri.

Zadnje svetlo je posebno lepo urađeno. Bolt ga je ugradio u sedište, a ne na zadnji deo rama, zajedno sa integrisanim zadnjim pokazivačima pravca -migavcima. Ceo set je jedva vidljiv – sve dok se motor ne upali.

Oni su ostavili i malo prostora kupcima da „prilagode“ svoj BMW kod kuće, na način da mogu sami da zamene rezervoar i sedište, drugim koji su dobili, u drugoj boji. Zamena se obavlja brzo i lako, sa  četiri šrafa za sedište, a jednim za rezervoar.

[stm_call_to_action box_color=“#1e73be“]Autor: Kosta Dubljević[/stm_call_to_action]
[wtpsw_grid design=“design-4″ grid=“4″ show_date=“false“ show_author=“false“ show_comment_count=“false“ limit=“4″ orderby=“rand“ category=“201″]

Ostavi komentar